Vacature Office Manager

Natusport is een relatief jong bedrijf op het gebied van sportvoeding en NZVT-sportsupplementen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het (top)sportklimaat in Nederland en België en willen iets betekenen voor teams en sporters. We hoeven niet de grootste te zijn, als we maar impact hebben. We hebben veel ambitie om een mooi merk op te bouwen en zoals het topsporters betaamt zijn we alleen tevreden met het beste.

Natusport groeit hard. Om onze groei te kunnen blijven faciliteren zijn we per direct voor 20 tot 38 uur per week op zoek naar een Office Manager (m/v). De standplaats is Renkum.

Als Office Manager houd je je onder andere bezig met:

  • Interne organisatie en structuur
  • Contacten met klanten en leveranciers
  • Voorraadbeheer
  • Administratie en ondersteuning bij de boekhouding
  • Certificering en procedures
  • Management ondersteuning van de directeur
  • Ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie

Team Natusport

Ons team bestaat verder uit vijf personen: iemand voor de Sales (tevens directeur), Management Assistente, Magazijn, Marketing en Communicatie en tot slot iemand voor productontwikkeling en productbeheer. We zijn derhalve een klein team, waarbij we elkaar over en weer vervangen.

Als Office Manager heb je affiniteit met sport en streef je een hoge kwaliteit na. Je vindt het leuk om in een klein team te werken, zodat je met alle facetten van Natusport in aanmerking komt. Je hebt organisatietalent, werkt gestructureerd en affiniteit met financiën. Samenwerking en een positieve instelling zitten in je genen. Een gespreid bedje is aan jou niet besteed. Het samen met ons verder uitbouwen van Natusport is veel leuker!

Word je enthousiast bij het lezen van deze tekst? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Je hoeft echt niet alles al te kunnen. Als je maar leergierig bent! Wij zijn namelijk niet alleen geïnteresseerd in wat je nu al kunt, maar veel meer in wat je nog meer in je mars hebt en graag zou willen leren. Het is belangrijk dat je in staat bent om mee te groeien met Natusport en onze ambities.

Solliciteren als Office Manager

Je kunt je sollicitatie per mail sturen naar René Bastiaansen (directeur Natusport, rene.bastiaansen@planet.nl). Mocht je meer informatie willen dan kun je René bellen op 06-53544070. Neem ook gerust een kijkje op onze website: www.natusport.nl

X