Retourneren

Heb je een vraag over het retourneren van je bestelling? Bekijk hieronder de meestgestelde vragen m.b.t. retourneren bij Natusport. Staat je vraag er niet bij? Kijk dan eens bij de andere onderwerpen of neem contact op met ons.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@natusport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Afkoelingsperiode

Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Retourneren van product kan tot 14 dagen na aankoop van het product.

Onderstaande artikelen komen niet in aanmerking voor volledige terugbetaling.
– Waarvan verpakking geopend is.
– Beschadigde of gebruikte artikelen.
– Actie artikelen.
– Artikelen zonder prijslabels,  merklabels en infolabels.


Hoe retourneren?

Graag ontvangen wij via de contactpagina uw aanvraag voor het retour zenden van de artikelen. U ontvangt per e-mail een retournummer, instructies en het retouradres waar u de zending naar kunt retourneren. Kosten voor het retour zenden zijn in zijn geheel voor u.
Let op: Zending voldoende frankeren, bij niet voldoende frankeren wordt de zending niet aangenomen door de ontvanger!

X