Tophockeyster Bieke Wijnmaalen: NatuSport ‘natuurlijk’ voor mij!

Bieke-NatuSport-natuurlijk-voor-mij

Posted On februari 28, 2019


Even voorstellen: onze nieuwe ambassadeur Bieke Wijnmaalen. Talentvol hockeyster van pas 18 jaar oud, maar nu al geselecteerd voor het prestigieuze Jong Oranje. Een topper uit het (hockey)veld, die wij maar wat graag ondersteunen met onze expertise, supplementen én sportvoeding. Bieke vertelt je waarom ze fan is van NatuSport!

Bieke Wijnmaalen is 18 jaar en woont in het Brabantse Geertruidenberg. Bieke hockeyt op topniveau, in de hoofdklasse bij Laren Dames 1 én in Jong Oranje. In een ‘doorsnee’ week traint ze maar liefst zeven keer (twee kracht- en vijf hockeytrainingen) en daarnaast speelt ze wekelijks een wedstrijd. Ze vraagt dus veel van haar lichaam, en een beetje ondersteuning en professioneel advies is dan geen overbodige luxe. Aangezien Bieke’s voorkeur uitgaat naar natuurlijke en dopingvrije supplementen én sportvoeding, kwam ze via de dopingwaaier terecht bij NatuSport. De rest is geschiedenis, want inmiddels steunt NatuSport Bieke maar al te graag in haar weg naar de top.

100% dopingvrije producten

Bieke is erg enthousiast over NatuSport: “Ik gebruik nu een tijdje de producten van NatuSport en ben ontzettend tevreden! Allereerst zijn alle producten dopingvrij: dat is natuurlijk heel belangrijk voor mij. In het tophockey moet je namelijk regelmatig een dopingcontrole ondergaan. Dit was dan ook één van de belangrijkste punten toen ik op zoek ging naar een supplementenmerk dat bij mij paste.”

Merkbaar sneller herstel met NatuSport

Bieke: “Ik gebruik onder andere de Isotonic Sportdrink Red Fruit én de Lemon-variant. Deze smaken zijn echt superlekker en voorzien mijn lichaam van voldoende koolhydraten om goed te kunnen (blijven) presteren. NatuSport Whey Proteine Isolate 97% en BCAA in poedervorm neem ik iedere keer na een training of wedstrijd. Deze combinatie werkt erg goed voor mij. Ik merk daadwerkelijk dat ik sneller herstel en minder spierpijn heb na een zware hockey- of krachttraining. Tussen trainingen door neem ik vaak een Energy Performance Bar, en dan graag mijn favoriete smaak Apple-Cinnamon! Deze repen geven mij snel een verzadigd gevoel: ik kan dan nog even door.”

Je haalt niet alle vitamines uit voeding

“Als topsporter eet je natuurlijk al gezond, maar toch krijgen ook wij niet áltijd alle essentiële vitamines via voeding binnen”, legt Bieke uit. “Een aanvulling door middel van supplementen van bijvoorbeeld NatuSport is dan van belang om te kunnen blijven presteren. Ik gebruik er best wel wat: IJzer Complex, ProbioticaVisolie, Magnesium Bisglycinaat en natuurlijk de Multi Sport Gold. Ook over de supplementen niets dan lof, ik ben gewoon heel tevreden! Ik ben dan ook heel trots op onze samenwerking en kan alleen maar zeggen: NatuSport, ‘natuurlijk’ voor mij!”

Vanzelfsprekend is NatuSport ook ontzettend trots op de samenwerking met Bieke. We steunen deze tophockeyster in haar race naar de top! Ben je benieuwd naar al onze andere ambassadeurs? Die vind je hier. Heb je vragen over de producten van NatuSport? Neem dan gerust contact met ons op.

LEES OOK:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly